Mijn verzameling

LadesAllle pennen in mijn verzameling hebben twee dingen gemeen. Je kunt er mee schrijven en er staat reclame op.

Ik verzamel alles wat schrijft en waar reclame op staat. Ik ben dus verzamelaar van reclame – schrijfmateriaal.

Mijn verzameling bestaat voor 90% uit balpennen, maar ik heb ook potloden,vulpotloden,viltstiften,rollerballs en vulpennen.

Al mijn pennen zijn compleet, onbeschadigd en de tekst is duidelijk leesbaar.

IMG_1348Alle pennen staan geregistreerd in een database. In deze database krijgt elke pen een uniek nummer. In de database staat ook het nummer van de lade waar ik de desbetreffende pen terug kan vinden en de datum wanneer ik de pen in de database heb toegevoegd. Verder staan in deze database diverse gegevens over de pen zelf zoals model, kleur, eventueel merk, de volledige tekst die op de pen staat, en eventuele verdere bijzonderheden.